Investește în ceea ce crezi!
Fii alături de noi în promovarea jurnalismului de calitate din România.

Despre noi

PressOne este o publicație independentă care își propune să extragă din realitatea românească subiecte relevante, ce nu există în agenda publică. În plus, dorește să ofere adâncime și context actualității, precum și să prezinte oameni ale căror povești de viață ne inspiră.

UNDE, CÂND, CUM

PressOne.ro este o publicație online înființată la Cluj-Napoca și lansată în luna septembrie a anului 2015. Vrem să facem jurnalism, pur și simplu, pentru aceia dintre dumneavoastră care (mai) căutați subiecte de interes național scrise curat și ilustrate frumos.

Ne dorim să spuneți: "Aici am ce să citesc și ce să văd".

CINE

Redacția PressOne este formată din următorii jurnaliști:

- Alex Enășescu (Iași)
- Bianca Felseghi (Cluj-Napoca)
- Roxana Garaiman (București)
- Mihnea Măruță (Cluj-Napoca)
- Lucian Muntean (București)
- Codruța Simina (Cluj-Napoca)
- Valentin Șchiopu (Cluj-Napoca)
- Raul Ștef (Cluj-Napoca)

CE

PressOne.ro nu luptă pentru "breaking news". Nu ne bazăm pe numărul, ci pe relevanța articolelor noastre. Suntem un site de presă, nu de contabilitate.

DE CE

Pentru că vrem să înțelegem împreună măcar un pic din lumea în care trăim și să descoperim în fiecare zi ceva neștiut despre noi înșine.

Și pentru limba română.

CU CINE?

Prieteni ai PressOne.

Persoane:

Don Lothrop
Voicu Bojan

Companii și instituții:

Ce cadouri primește un președinte? Colecția Emil Constantinescu.
Fostul Președinte al României în perioada 1996-2000, Emil Constantinescu, expune în premieră colecția personală de cadouri primite în perioada mandatului. Printre obiectele expuse sunt: un cristal de topaz din Ural, de 1960 karate, ordinul "Elefantului", cea mai înaltă distincție daneză, care trebuie returnat după moartea deținătorului sau un coif nipon primit de la Împăratul Akihito al Japoniei. Expoziția este organizată cu ocazia aniversării a 80 de ani de viață și 55 de ani de cercetare științifică ca geolog, profesor universitar și este găzduită de Muzeul Național de Geologie din București.