REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Mihnea Măruţă

... a început să facă presă la revista "NU", ca "aspirant la titlul de reporter neplătit" - cum li se spunea tinerilor din redacţie care visau să-şi vadă numele tipărit la finalul unui articol. Au trecut 25 de ani de atunci, a lucrat în redacţii din Cluj şi Bucureşti, pe unele le-a şi condus, dar tot are emoţii de fiecare dată când publică un text. A absolvit Filosofie şi e pasionat de idei noi, pe care le caută în cărţi, în filme şi în sport. Are trei fete şi îi vine greu să creadă că sunt deja adolescente. Aşa că învaţă zi de zi, sau măcar încearcă, să rămână cu mintea în prezent.