REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Gruia Dragomir

Nu s-a făcut scriitor pentru că scrie prea mult, dar nu exclude ca la un moment dat să o lase mai moale și să se dedice exclusiv genului literar. A lucrat și colaborat cu numeroase publicație, în principal pe partea de cultură urbană sau cultură pop, dar a avut și aventuri pe partea de copywriting. A intrat în Cartea Recordurilor ca unul dintre autorii celui mai rapid roman din lume, este unul dintre autorii romanului colectiv și experimental „Rubik” și de-a lungul timpului a mai publicat proză scurtă sau pentru copii în publicații de specialitate sau volume colective.