REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Lucian Muntean

.... s-a născut în 1974 la Sighişoara şi s-a stabilit la Bucureşti în 2006. A absolvit în 2001 Facultatea de Geologie a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca. Începând din 1997, a fost fotoreporter, pe rând, la Ziua, Ziarul de Cluj, Agerpress, Mediafax, ProSport, Gazeta Sporturilor, Adevărul, Historia, Foreign Policy, Forbes, Dilema veche şi modernism.ro. Ca artist vizual, s-a implicat în numeroase proiecte de artă contemporană, a avut expoziţii personale şi de grup, a participat la simpozioane şi bienale internaţionale. E mereu gata de drum, călătoriile fiind una din marile sale pasiuni.