REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Valentin Șchiopu

... a lucrat 12 ani în presa sportivă, timp în care n-a trecut nici măcar o singură zi în care să nu i se spună că ar trebui să se dedice unei activităţi serioase. Ursitoarele i-au promis o carieră în fotbal, dar a studiat filosofia şi şahul, în acord cu constituţia sa fizică. La 17 ani a câştigat un concurs, la o televiziune locală, care premia telespectatorul ce oferea cea mai profundă definiţie a vieţii. A primit un abonament de o lună la sala de culturism. Nu avea să-l folosească niciodată. Ţine de mic cu formaţiile Timpuri Noi, Pulp şi Barcelona.