REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Răzvan Filip

Reporter
Răzvan a terminat jurnalismul şi face presă scrisă din 2016. Atent la politică şi mişcări extremiste încă din copilărie, a ajuns cumva, nici el nu ştie cum, să trăiască din scris despre ele.
Colegiul Psihologilor refuză să investigheze abuzul comis de un psihoterapeut asupra unei femei, deși acesta și-a recunoscut fapta
Interviu. Viceprimarul Sectorului 2: „Cred că o soluție de rezolvare a traficului este limitarea numărului de locuri de parcare”
De ce nu-și permit tinerii din România o locuință? Statul nu construiește, iar dezvoltatorii imobiliari și speculanții profită
Anchetele PressOne. Bărbatul care exploatează studenți români din străinătate are de plătit o amendă de 450 de mii de euro și își amenință fostele angajate cu moartea 
Statul român vs TikTok. Ce instituții publice din România au eliminat aplicația de pe telefoanele de serviciu
Interviu. Specialist în relații internaționale, despre conflictul din Palestina: „Toate problemele sunt izvorâte din faptul că armata unui stat gestionează teritoriul și viețile unor oameni care nu fac parte din el”
5 luni și 30 de mii de morți. Expert german, despre conflictul din Gaza: „Nu poți bombarda o idee”
Cercetătoare GlobalFocus: „Foarte mulți tineri îl dau pe Vadim Tudor ca unic exemplu de figură politică pe care ar susține-o astăzi”
Interviu. Jurnalistul maghiar a cărui dezvăluire a provocat demisia președintei Katalin Novak: „Este un eveniment fără precedent în istoria regimului Orban” 
„Îmi spunea că doar el mă poate salva.” Ce se întâmplă când psihoterapia se transformă în abuz
Exclusiv. Dezvoltatorii aplicației AUR, prin care partidul atrage noi membri, conectați la banii SRI și MAE
Adjunctul șefului IGSU, Benone Duduc: „Ferma Dacilor nu a respectat nimic din procesul de autorizare a lucrărilor de construcții”