Roxana Garaiman
Redactor
... are 28 de ani și încă n-a uitat nimic din ce-a învățat-o copilăria, că orice vis se poate realiza într-o formă sau alta. Iar ea visează să scrie un articol atât de bun, încât să se citească peste tot prin lume şi oamenii să şi-l trimită pe mail ori să şi-l dea unul altuia pe stradă. "Ai văzut textul ăsta? Fabulos! Neapărat să-l citeşti", aşa arată visul ei. Până atunci, îşi doreşte să înveţe cât mai multe despre lumea din jurul ei, să descopere o formulă magică prin care să ajungă nemijlocit la sufletul oamenilor şi, bineînțeles, să fie iubită.
Vă Dodon, nu treceţi Prutul! Înregistrarea care confirmă schimbarea politicii României faţă de studenţii basarabeni
Secretarul de stat Gabriel Ispas a fost înregistrat spunând că decizia prin care se îngreunează venirea studenţilor basarabeni este definitivă.
Birocrația, ultimul lagăr al ţiganilor care au supravieţuit Holocaustului
După o teză de doctorat despre Holocaustul ţiganilor, istoricul Petre Matei a ajutat supravieţuitori să obţină pensii de la statul român și de la statul german.
Statul român îi obligă pe basarabeni să își depună personal dosarul de admitere la facultate
Noua metodologie de școlarizare a românilor de pretutindeni îi obligă pe tinerii din mai multe țări să vină personal cu dosarul de admitere.
MERIT UN VIITOR. Alexandru din Chiajna s-a mutat în casă nouă
Sportivul de 14 ani care locuia cu mama sa într-o locuință improvizată într-un grajd s-a mutat într-o garsonieră nouă.
Fetele care îți arată secrete din România
Două bucureștence organizează excursii în locuri care nu există în ofertele agențiilor, dar care sunt știute de iubitorii de natură și de tradiții.
Woogie, roboțelul românesc pentru copii
O companie românească se pregăteşte să intre în faza de producţie cu un roboţel educaţional care va concura cu Amazon Echo.
Profesorul Ioan Lascăr, urmărit penal, candidează pentru un loc în Consiliul Agenţiei care evaluează universitățile
Concursul, la care s-au înscris și alți candidați controversați, precum Luca Iamandi și Doina Frunzăverde, este programat pe 22 și 23 martie.
De ce nu pot românii să vadă "Atacul de la Smârdan"
Reabilitarea Muzeului Naţional de Istorie a României se tot amână de 15 ani. În loc să fie expuse, mii de lucrări de patrimoniu zac în depozite.