REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Mălina Gîndu

Reporter
..e studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București din octombrie 2020. Tot de atunci, colaboratoare a publicației Cultura la dubă. A descoperit devreme că prin scris se poate înțelege pe ea mai bine. Puțin mai târziu, că prin scris poate face lumea din jur să se înțeleagă pe ea mai bine. Și asta își propune, cu fiecare material în care-și toarnă sufletul, energia și nenumăratele cești de cafea.
Interviu. Marianne Ostrat, producătoarea filmului Sauna Secretelor: „Acest film reprezintă un fel de feminism absolut, care nu se opune, ci doar afirmă ce înseamnă să fii femeie”
„Mame cu brațele goale”. Un proiect artistic și educațional pune în lumină doliul nevăzut al pierderii de sarcină
Câți copii fac homeschooling în România? Ministerul Educației „nu este în măsură să centralizeze date”
Cum ajungi să mori în România dintr-o întrerupere de sarcină pe bani puțini (2). „Nu mai facem avorturi de când cu pandemia”
Noul manager al spitalului din Botoșani, la o lună de la moartea Alexandrei Ivanov: „Se mai întâmplă”
Greva Globală pentru Climă, la București. Zeci de tineri români le cer în stradă politicienilor să nu le „vândă viitorul pentru profit”
Reportaj din Crevedia, după explozii. Localnicii simțeau că „stăteau cu bomba în poartă. Veneau și plecau cisterne din curte”
7 ani de la ratificarea Convenției de la Istanbul. Ce a făcut România în tot acest timp pentru a combate violența domestică?
De ce mor femeile din România din cauze care ar putea fi tratate (2). Zero mamografii decontate în nouă județe din țară anul trecut
„Nu lucrăm cu bilet de trimitere”. De ce mor femeile din România din cauze care ar putea fi tratate 
„De obicei, pe ele nu le ascultă nimeni”. În România, să fii femeie la sat înseamnă să ajungi la medic abia când e prea târziu 
RePowerEU: Cum s-ar putea bloca peste 1,4 miliarde de euro în rotativa guvernamentală de la București