REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Alex Olaru

Senior Editor
Jurnalist radio cu peste 16 ani de experiență. S-a format în redacțiile BBC, Radio România Actualități și RFI. A mai trecut pe la Radio Lynx, ZIUA și Europa Liberă și a colaborat cu VICE și Hotnews. A ales jurnalismul de serviciu public și crede că fără o presă de calitate România nu poate merge înainte și nu-și poate schimba mentalitatea. Crede în libertatea de expresie, dar și în informația curată și echidistantă. A descoperit relativ târziu jurnalismul narativ, dar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil. Alex s-a alăturat redacției PressOne pentru că e printre puținele locuri unde acest gen poate fi promovat.
Cum atrag Ciucă și PNL românii din diaspora înapoi acasă: mesaje optimiste, asfaltări și congrese de spiritualitate
România, țara în care ministrul Mediului urăște urșii. Cum pregătesc deja vânătorii partide la trofeu și cât costă să împuști un urs. Experiment PressOne
Născut șef. PSD îl învie pe Valeriu Zgonea și îl pune în fruntea Comunicațiilor. „S-a mimat un concurs”
Drug scarcities: Why medicines are still in short supply. A cross-border investigation
Penuria de medicamente - de ce lipsesc în continuare medicamentele. Investigație transfrontalieră
Reportaj. Un pastor fundamentalist a făcut propagandă suveranistă de Înviere pe Arena Națională
Frăția Păcănelelor. Cum s-a mobilizat Primăria Capitalei să dea joc steagurile publicitare ilegale după o solicitare PressOne
România pensionarilor speciali. Cum a decurs „dezbaterea” la care senatorii puterii au ocrotit privilegiile de care se bucură și premierul Ciucă
Alegeri 2024. Cum racolează oameni „pentru o nouă revoluție culturală” partidul conspiraționist care a lansat-o pe Diana Șoșoacă
Frăția păcănelelor. Un parlamentar român susține că ar trebui mai multe săli de jocuri de noroc pentru că „ar ajuta economia”
7 ore de conspirații în Parlamentul României, la inițiativa AUR. Medici români vorbesc despre dictatura sanitară și „atacul la Hristos”
Interviu. „Federația Rusă a înțeles că actuala putere de la Chișinău reușește să facă față factorilor politici puși să destabilizeze din interior”