REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Ioana Epure

Director editorial
...are multe pălării - de reporter, de fotograf, de călător. A trecut prin presa scrisă, prin radio și prin televiziune. Dar în spatele tuturor mișcărilor ei aparent haotice stă aceeași curiozitate, care o face deopotrivă să umble cu aparatul foto de gât prin sate africane de vrăjitoare și prin stepa mongolă sau să întrebe oameni obișnuiți de pe stradă: de ce îți e cel mai frică? Ioana descoperit într-o zi că jurnalismul este singurul fel prin care poate să trăiască, măcar pentru câteva minute, în pielea altor oameni, și de atunci nu mai poate să facă altceva.