REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Denisa Crăciun

Denisa Crăciun este studentă în primul an la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC). Are 22 de ani și când nu e șoricel de bibliotecă ascultă jazz și bea multă cafea. Îi mai place să asculte poveștile de viață ale oamenilor și să pună întrebări. Cartea ei preferată este „De Veghe în Lanul de Secară” - pe care nu a vrut să o citească în liceu și a luat nota 2 - iar filmul ei „de 10” - „Schindler’s List”. Planul său pentru viitor este să „facă” jurnalism de investigație și jurnalism narativ.