REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Și anul acesta poți vedea Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Estul Europei, din confortul casei tale. Foto: Andrey Popov / Dreamstime

Techsylvania 2021: CEO și fondatori de mari corporații IT, la cel mai important eveniment tech din Europa de Est (P)

Cel mai important eveniment tech din Europa de Est, Techsylvania, are loc și anul acesta în mod virtual, astfel încât participanții vor putea lua contact cu cele mai importante nume din tehnologie chiar de la ei acasă sau de la birou. PressOne este partener media pentru acest eveniment, la fel ca în ultimii ani, și va modera sesiunile de Q&A cu unii dintre cei mai importanți speakeri.

Techsylvania 2021 are loc miercuri, 22 și joi, 23 septembrie, iar printre personalitățile din IT care vor participa se numără Wayne Ting (CEO al Lime), Prashanth Chandrasekar (CEO la Stack Overflow), Selena Deckelmann (SVP la Firefox-Mozilla), Eric Friedman (cofondator Fitbit), Stephen Wolfram (fondator și CEO Wolfram), Melanie Yencken (UX Design Lead Google), Sumbry (Director of Engineering Airnbnb) și mulți alții de același calibru.

La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv online pe platforma Hopin.

E a opta ediție a Techsylvania, iar anul acesta sunt așteptate la diferitele conferințe și workshop-uri peste 5000 de persoane. Totodată, se așteaptă ca în cadrul concursurilor și oportunităților pregătite pentru startup-uri, la evenimente să fie înscrise un număr de peste 300 de astfel de afaceri.

Principalii invitați la Techsylvania 2021: nume mari de pe scena IT internațională

Și anul acesta, scena Techsylvania va reuni nume internaționale, printre care reprezentanți ai Stack Overflow, Lime, eBay, Swarm, Local Globe, DocuSign, Grab, Chili Piper. Iată doar o parte dintre speakeri:

„Obiectivul principal al ediției este acela de a aduce la un loc principalii poli decizionali în dezvoltarea de inovații care, odată implementate, să le aducă celor care le folosesc beneficii atât pe plan personal, cât și profesional. Tocmai de aceea, la fel ca în edițiile precedente, și de data aceasta, pe scena Techsylvania vor urca nume importante din industria tehnologică, experții și vocile puternice din companiile de renume care an de an setează trendurile în tehnologie”

Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania

Cum te alături și tu Techsylvania 2021?

Participanții au posibilitatea de a alege între trei tipuri de bilete: Builder, Premium și Executive, fiecare dintre ele venind cu facilități și beneficii care să completeze experiența tehnologică plină de oportunități a evenimentului.

Unul dintre lucrurile care diferențiază Techsylvania de celelalte evenimente de gen este posibilitatea de a avea contact direct cu unii dintre cei mai importanți invitați în sesiuni de Q&A (care vor fi moderate de PressOne) sau în sesiuni de tip AMA (ask-me-anything), în funcție de tipul de bilet ales.

Biletele și detaliile despre speakeri, eveniment și program pot fi consultate pe https://techsylvania.com/tickets/.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

PressOne este partener media al acestui eveniment, așadar primii 20 de cititori care folosesc codul PressOne2021Cmpgn vor primi 100% discount la înregistrare pentru bilete Builder.

Techsylvania își păstrează structura și în 2021

22-23 septembrie – Conferințe

Speakeri consacrati din industrii tehnologice și adiacente urcă pe scena Techsylvania unde vor împărtăși prin voci proeminente și povești de succes lecțiile pe care le-au învățat în parcursul lor profesional.

22-23 septembrie – Workshop-uri tehnice

Partea pragmatica a tehnologiei, experimente, demonstrații și exerciții, toate vor fi posibile în cadrul atelierelor interactive găzduite de experți în tehnologie.

22-23 septembrie – Startup Alley

Programul are ca scop propulsarea ideilor inovatoare aflate în stadiu incipient prin prezentarea lor în fața partenerilor de business și a trusturilor media. Orice producător, cercetător sau inventator care simte că are o idee măreață se poate întâlni pe aleea oportunităților cu cele mai strălucite minți ale industriei tehnologice, urmând să bată palma pentru un viitor comun mai aproape de perfecțiune.

Spațiul este dedicat firmelor aflate la început de drum, cu maxim 10 angajați și cu potențial de creștere, iar programul va include peste 20 de standuri expoziționale virtuale cu produse inovatoare.

20-26 Septembrie – evenimente-satelit

Partenerii Techsylvania vor organiza evenimente-satelit, ca o celebrare a inovației tehnologice, o bună oportunitate de networking prin experiențe unice.

Techsylvania 2021 este sprijinită de:

„Ne bucurăm să fim, pentru al doilea an consecutiv, partenerul celui mai relevant eveniment de
tech din Europa de Est, care oferă cadrul ideal pentru schimbul de idei și insight-uri valoroase,
necesare stimulării inovației tehnologice. Așteptăm cu nerăbdare ediția din 2021, unde vom
aduce mai aproape de participanți cele mai noi tehnologii Mastercard de la nivel global. Stay
tuned!
”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager Mastercard România.

Digitalizarea și inovația sunt componente strategice pentru noi, la UniCredit Bank, iar obiectivul nostru este să ne consolidăm în continuare poziția de bancă digitală, oferindu-le clienților soluțiile de care au nevoie. În actualul context, digitalizarea activității este, în primul rând o necesitate, însă rămâne și pe termen lung o opțiune cu numeroase beneficii, de timp și costuri, și de aceea vom continua să încurajăm clienții, companiile mari dar și antreprenorii să privească actualul context ca pe o oportunitate de schimbare și preluare în activitatea lor a trendurilor digitale. În aceste condiții, ne bucurăm să susținem accesul publicul larg la informație care să îi ajute în acest demers, așa cum este cea din cadrul evenimentului Techsylvania”, spune Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare UniCredit Bank.


Pentru noi, colaborarea cu Techsylvania înseamnă mai mult decât un simplu parteneriat. Dacă anul trecut am „pariat” pe transformarea Superbet într-o companie tehnologică cu greutate, anul acesta vom duce parteneriatul la un nou nivel, prin oportunități de inovații și digitalizare complexe. În felul acesta, ne declarăm onorați de ocazia de a fi parte integrată, pentru al doilea an consecutiv, în unul dintre cele mai complete și inovatoare evenimente tech din Europa”, a declarat Bruno Kovačić CTO Superbet.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios
Celemaicititearticole
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...