Foto: DA Studio

Techsylvania 2020: liderii mondiali din IT vin anul acesta chiar la tine acasă (p)

Sectorul IT își revine mai rapid din criză decât celelalte segmente ale industriei, iar analiștii se așteaptă ca, pe plan global, acest sector să recupereze toate pierderile și să înceapă să crească din nou începând din martie 2021. Evident, sunt zone din IT care deja au făcut acest lucru, dar pe de altă parte nu toate companiile își vor reveni la fel.

Unul dintre elementele-cheie care vor face diferența este prezența liderilor, ne spun cei de la PricewaterhouseCoopers, într-un foarte interesant ghid de supraviețuire în criză. În context, e vorba de liderii capabili să înțeleagă piața și să-și adapteze rapid organizația la evoluțiile acesteia, pentru că lucrurile s-au schimbat fundamental, cel puțin pentru următorii ani, iar insistența pe business as usual este contraproductivă.

Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath, evaluată la 10 miliarde de dolari, va fi unul dintre vorbitori

Și cei de la Techsylvania, conferința internațională de IT care era ținută în fiecare an la Cluj-Napoca, și cu care PressOne a fost partener media în anii trecuți, au fost nevoiți să se adapteze.

Conferința de anul acesta este online, are loc pe 22 și 23 septembrie, iar accentul cade fix pe liderii și elementele concrete care pot ajuta nu doar la supraviețuirea businessului în criză, ci și la detectarea din timp a acelor oportunități de business apărute tocmai datorită crizei.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Anul acesta, lista de vorbitori invitați este impresionantă. Printre cei care pe care îi puteți urmări online la Techsylvania 2020 se numără:

  • Daniel Dines (fondator UiPath, compania pornită din România, care acum este evaluată la 10 miliarde de dolari),
  • Tony Fadell, (fondatorul Nest, inventatorul iPod-ului și co-inventator al iPhone-ului),
  • Alex Konrad, (Senior Editor Forbes),
  • Jonathan Rivers, (CTO Fortune),
  • Scott Belsky, (CPO Adobe),
  • Mark Cuban (nu mai are nevoie de prezentare, nu?),
  • Amy Lewin (Deputy Editor, Sifted)
  • Reshma Sohoni (Co-Founder și Managing Partner Seedcamp)

Și mulți alții, de calibru similar și cu un background de business foarte divers. Printre ei, destui reprezentanți ai fondurilor de investiții din domeniu.

Startup Avalanche este doar una dintre atracțiile Techsylvania: dacă ai un startup în IT care convinge investitorii, poți pleca cu o sumă consistentă

Sunt așteptați circa 4.000 de participanți la conferința virtuală, pentru că, odată cu conferința propriu-zisă, se vor desfășura online încă 20 de evenimente satelit, care vor completa experiența participanților. Acestea sunt dedicate specialiștilor în IT și tehnologie, investitorilor, studenților, startup-urilor, reprezentanților mediului de afaceri, responsabililor din ecosistemul de business local.

Vor fi organizate și sesiuni de networking 1 la 1, asta pentru a suplini absența socializării, unul dintre elementele-cheie menționate în studiul PwC pentru a nu pierde oportunitățile de business pe care le aduceau astfel de evenimente până acum. Toate detaliile referitoare la evenimentul de anul acesta le puteți regăsi pe site-ul Techsylvania.

Pentru că PressOne este partener media, primii 20 de cititori care se înscriu pe https://techsylvania.com/tickets/ folosind codul „PressOneCmpgn” au acces gratuit la conferință, în sistemul primul venit, primul servit.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios
Celemaicititearticole
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...