Foto: DA Studio
04/09/2020
Techsylvania 2020: liderii mondiali din IT vin anul acesta chiar la tine acasă (p)
Sectorul IT își revine mai rapid din criză decât celelalte segmente ale industriei, iar analiștii se așteaptă ca, pe plan global, acest sector să recupereze toate pierderile și să înceapă să crească din nou începând din martie 2021. Evident, sunt zone din IT care deja au făcut acest lucru, dar pe de altă parte nu toate companiile își vor reveni la fel.
Unul dintre elementele-cheie care vor face diferența este prezența liderilor, ne spun cei de la PricewaterhouseCoopers, într-un foarte interesant ghid de supraviețuire în criză. În context, e vorba de liderii capabili să înțeleagă piața și să-și adapteze rapid organizația la evoluțiile acesteia, pentru că lucrurile s-au schimbat fundamental, cel puțin pentru următorii ani, iar insistența pe business as usual este contraproductivă.
Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath, evaluată la 10 miliarde de dolari, va fi unul dintre vorbitori
Și cei de la Techsylvania, conferința internațională de IT care era ținută în fiecare an la Cluj-Napoca, și cu care PressOne a fost partener media în anii trecuți, au fost nevoiți să se adapteze.
Conferința de anul acesta este online, are loc pe 22 și 23 septembrie, iar accentul cade fix pe liderii și elementele concrete care pot ajuta nu doar la supraviețuirea businessului în criză, ci și la detectarea din timp a acelor oportunități de business apărute tocmai datorită crizei.
Anul acesta, lista de vorbitori invitați este impresionantă. Printre cei care pe care îi puteți urmări online la Techsylvania 2020 se numără:
- Daniel Dines (fondator UiPath, compania pornită din România, care acum este evaluată la 10 miliarde de dolari),
- Tony Fadell, (fondatorul Nest, inventatorul iPod-ului și co-inventator al iPhone-ului),
- Alex Konrad, (Senior Editor Forbes),
- Jonathan Rivers, (CTO Fortune),
- Scott Belsky, (CPO Adobe),
- Mark Cuban (nu mai are nevoie de prezentare, nu?),
- Amy Lewin (Deputy Editor, Sifted)
- Reshma Sohoni (Co-Founder și Managing Partner Seedcamp)
Și mulți alții, de calibru similar și cu un background de business foarte divers. Printre ei, destui reprezentanți ai fondurilor de investiții din domeniu.
Mulți ne citesc, puțini ne susțin. Crezi că e nevoie de presă independentă? Dacă da, cu doar 5 euro pe lună poți face diferența chiar acum!
Startup Avalanche este doar una dintre atracțiile Techsylvania: dacă ai un startup în IT care convinge investitorii, poți pleca cu o sumă consistentă
Sunt așteptați circa 4.000 de participanți la conferința virtuală, pentru că, odată cu conferința propriu-zisă, se vor desfășura online încă 20 de evenimente satelit, care vor completa experiența participanților. Acestea sunt dedicate specialiștilor în IT și tehnologie, investitorilor, studenților, startup-urilor, reprezentanților mediului de afaceri, responsabililor din ecosistemul de business local.
Vor fi organizate și sesiuni de networking 1 la 1, asta pentru a suplini absența socializării, unul dintre elementele-cheie menționate în studiul PwC pentru a nu pierde oportunitățile de business pe care le aduceau astfel de evenimente până acum. Toate detaliile referitoare la evenimentul de anul acesta le puteți regăsi pe site-ul Techsylvania.
Cel puțin 9 motive să mergi la IQ DIGITAL SUMMIT - Cluj-Napoca – 14 IUNIE (P)
Unii dintre cei mai mari lideri de tehnologie vin la Cluj-Napoca pe 14 iunie, iar cititorii PressOne pot avea acces gratuit pentru a-i vedea și asculta.
Nanoboţii: agenţii invizibili care ne vor dubla speranţa de viaţă
Impactul nanoboţilor asupra omenirii va fi mult mai mare decât al antibioticelor.
Pentru că PressOne este partener media, primii 20 de cititori care se înscriu pe https://techsylvania.com/tickets/ folosind codul "PressOneCmpgn" au acces gratuit la conferință, în sistemul primul venit, primul servit.
Avem nevoie de ajutorul tău!
Mulți ne citesc, puțini ne susțin. Asta e realitatea. Dar jurnalismul independent și de serviciu public nu se face cu aer, nici cu încurajări, și mai ales nici cu bani de la partide, politicieni sau industriile care creează dependență. Se face, în primul rând, cu bani de la cititori, adică de cei care sunt informați corect, cu mari eforturi, de puținii jurnaliști corecți care au mai rămas în România.
De aceea, este vital pentru noi să fim susținuți de cititorii noștri.
Dacă ne susții cu o sumă mică pe lună sau prin redirecționarea a 3.5% din impozitul tău pe venit, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine. Să dăm zgomotul la o parte și să-ți arătăm ce merită cu adevărat știut din ce se întâmplă în jur.
Ne poți ajuta chiar acum. Orice sumă contează, dar faptul că devii și rămâi abonat PressOne face toată diferența. Poți folosi direct caseta de mai jos sau accesa pagina Susține pentru alte modalități în care ne poți sprijini.
Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.
Share this