REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

(O parte din) Redacția PressOne

Sondaj PressOne: vă mulțumim pentru opinii și recomandări. Suntem o comunitate din ce în ce mai mare

Pentru noi, echipa PressOne, e important să vă cunoaștem. E cu atât mai important cu cât suntem o publicație independentă, iar sprijinul vostru nu doar că e prețios, dar joacă un rol direct în finanțarea proiectelor noastre.

Vă mulțumim, așadar, pentru răspunsurile la sondajul nostru recent. Feedbackul vostru ne ajută să înțelegem mai bine cine sunteți, ce vă interesează și ce așteptări aveți de la noi. De aproape 9 ani, ne dedicăm unui jurnalism în serviciul public, cu voi, cititorii, în centrul eforturilor noastre.

E un moment bun să vă reamintim că finanțarea noastră provine din patru surse principale: donațiile voastre, procentele din impozitul pe venitul persoanelor sau pe profitul companiilor, granturi, precum și vânzarea de reclame sau conținut sponsorizat, marcată ca atare.

Acest model hibrid ne permite să ne păstrăm independența editorială și să ne concentrăm pe crearea de conținut de calitate, care corespunde standardelor pe care noi înșiși ni le-am setat în cei aproape 9 ani de existență.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Politica noastră de transparență este simplă: suntem deschiși cu privire la sursele noastre de finanțare și ne asumăm un angajament ferm față de integritatea și obiectivitatea jurnalistică. Credem că acesta este fundamentul pe care se construiește încrederea dintre noi și voi, cititorii.

Nu în ultimul rând, nu uitați că ne puteți găsi pe mai multe rețele sociale:

Aici, nu numai că veți găsi cele mai recente articole PressOne, dar veți avea și ocazia de a interacționa direct cu echipa noastră.

Vă mulțumim, de asemenea, că ne susțineți. Dacă n-o faceți deja, o puteți face printr-o donație recurentă sau prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, care se face foarte simplu, prin completarea acestui formular.

Continuați să ne scrieți la contact@pressone.ro cu alte sugestii sau idei și deveniți parte din comunitatea PressOne, prin abonarea la newsletterele noastre, care vă vor trimite în fiecare dimineață în inbox o selecție din cele mai interesante știri ale zilei, dar și recomandări de carte, muzică și film în zilele de weekend.

Vă mulțumim!

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin Patreon:

Accesând https://www.patreon.com/pressoneRO

Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Poți redirecționa 3.5% din impozitul tău pe venit folosind formularul de mai jos. Dacă nu se încarcă, poți accesa acest link: https://formular230.ro/fundatia-pressone

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios