Investește în ceea ce crezi!
Fii alături de noi în promovarea jurnalismului de calitate din România.
REVISTA PRESSEI

Revista Pressei e un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți. Dacă vrei să fii informat, dar n-ai timp să ții pasul cu tot ce întâmplă în România și în lume, lasă-ne să facem Revista Pressei pentru tine.

În fiecare dimineață, de luni până vineri, o să primești de la noi un email cu cele mai importante știri și cele mai interesante linkuri de care ai nevoie la începutul fiecărei zile.

*|MC:SUBJECT|*

IATĂ ȘTIRILE ZILEI

Marea Britanie va ieși din UE în octombrie, cu sau fără un acord, a declarat Boris Johnson, candidatul favorit pentru funcția de lider al Partidului Conservator și prim-ministru al Marii Britanii.

Încă de la începutul campaniei, Johnson a promis o abordare mai strictă în negocierile cu Bruxellesul, insistând că posibilitatea ca Marea Britanie să părăsească UE fără o înțelegere trebuie luată în considerare.

Trump anunță noi sancţiuni economice contra Iranului, care îl vizează chiar pe Ghidul suprem de la Teheran, ayatollahul Khamenei. Atât acestuia, cât şi unui grup de apropiaţi de-ai săi, printre care şi ministrul de Externe, le-a fost blocat accesul la resurse financiare importante.

ÎN PROFUNZIME

Gabriela Firea a anunțat, la 17 mai 2019, finalizarea și inaugurarea celui mai mare proiect de agrement al Bucureștiului: circuitul turistic Floreasca-Tei.

Proiectul, în valoare de 20 mil. euro, ar trebui să devină unul dintre principalele “poluri turistice” ale Capitalei, un motiv în plus pentru ca Bucureștiul să devină o destinație de tip city-break, promite prezentarea proiectului.
 
PressOne a fost însă pe teren pentru a verifica ce anume a inaugurat primarul Firea - și a descoperit, de fapt, că traseul s-a schimbat în mod neoficial.

În episodul II, PressOne trece prin "bucătăria internă" a proiectului și punctează principalele nereguli care au dus la inaugurarea virtuală a unui circuit turistic inexistent în realitate.

PUZZLE

CITATUL ZILEI

Dan Barna, despre pesediștii care râvnesc la funcția de șef al statului:

Uitându-mă la cine și-a anunțat deja candidatura, personalități de mare anvergură ca Pleșoianu, cred că va fi distractiv tare. Candidatura PSD va genera mai mult umor decât ură sau dușmănie
Spune-le prietenilor despre Revista Pressei