2020 în 120 de secunde. Și ceva

2020 a fost un an nebun, în care am căutat să înțelegem ce ni se întâmplă și de prea multe ori nu suntem siguri că am reușit. Chiar și așa, reporterii noștri au fost pe teren, în România profundă, încercând să arate cum s-a descurcat țara în cel mai greu an al său din ultimele trei decenii.

Promitem că în 2021 vom încerca să filmăm și mai bine România și oamenii ei. Și să spunem poveștile pe care nu le mai spune nimeni. Cu onestitate și în profunzime.

Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău. Dacă vrei să ajungem în și mai multe locuri în 2021, ne poți susține cu o sumă modică chiar aici!

Indiferent de alegerea pe care o faci, te așteptăm aici și anul viitor, cu și mai multe reportaje, pe care le vei putea regăsi în secțiunea video.

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează