REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Techsylvania este cel mai mare festival de tehnologie din România

Techsylvania: evenimentul care transformă Clujul în capitala europeană a technologiei aduce speakeri renumiți precum: Fondatorul Indiegogo, Creatorul Google Maps și un antreprenor din E-commerce care a cumpărat două orașe (P)

A 10-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei, Techsylvania propune în acest an un format inedit, într-o nouă locație. Evenimentul se desfășoară la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca între 7 si 8 iunie și cuprinde conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.

Participanții vor avea ocazia de a vedea, în premieră în România, prezentări ale unor invitați de excepție. Printre acestia, îl găsim pe Lars Rasmussen (Google Maps), creatorul celei mai utilizate aplicatii de navigare, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori.

Pentru entuziaștii din domeniul e-commerce, Techsylvania îl aduce pe scena pe Al Doan, fondatorului imperiului de quilting de $100M care a cumpărat 2 orașe pentru a-și dezvolta business-ul.

Printre speakerii care urcă pe scena Techsylvania se mai numără:
Scott Chacon

A cofondat & vândut GitHub, o platformă cu 100 de milioane de dezvoltatori, pentru 7.5 miliarde dolari
Slava Rubin
A fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din întreaga lume
Yossi Matias
Directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de AI din Europa.
Prințul Constantijn van Oranje al Olandei
Un pilon important care susține cuantificarea și accelerarea ecosistemului tehnologic al Olandei.

La a zecea ediție a conferinței Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci și reprezentanți ai unor companii românești de top. Acest lucru demonstrează faptul că România este o țară cu potențial uriaș în ceea ce privește investițiile în diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligentei artificiale. Evenimentul Techsylvania este în continuă creștere, atrăgând participanți prin temele inedite și prin speakerii de valoare prezenți.

Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania

Cei 3.000 de participanți asteptați la eveniment provin și anul acesta din mediul corporate, dar și toate domeniile antreprenoriatului, fie că vorbim de tehnologie și IT sau investitori și CEO din companii cheie.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Participanții se pot înscrie gratuit la cele peste 20 de evenimente satelit care se vor organiza și în afara sediului central de la Cluj Innovation Park. Fie că vorbim de realitate virtuală aplicată în domeniul educational sau workshop-uri despre sănătate emoțională, toate evenimentele satelit vor aduce o savoare specială atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania.

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania până în data de 20 Mai, cu ajutorul codului promoțional TECHCOMMUNITY25, care oferă 25% discount biletelor Premium și Builder.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania.
UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei ediții.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți.

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, cunoscută pentru motorul său de căutare pe internet și gama sa largă de servicii de software, hardware și cloud computing.Google a fost implicată activ în dezvoltarea comunității de tehnologie din România, oferind sprijin pentru start-up-uri și susținând programe educaționale în domeniul tehnologiei.

Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezenţi în cadrul Techsylvania continuă cu: Happening, MassMutual, Betfair Romania Development, METRO.digital, NTT Data, Turkish Airlines, Telenav, Blu Capital Partners, Laurențiu, Laurențiu & Asociații, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj.


Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. În ultimii 10 ani, Techsylvania a adus împreună la Cluj peste 20 000 de pasionați de technologie și business.

Mai multe informații și updates aici:
https://techsylvania.com/ | IG: @techsylvania | Twitter: @techsylvania

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios