În Cluj-Napoca, Lights On a aprins din nou luminile, iar spectacolul poate fi văzut până duminică, 6 decembrie 2020. Deși în oraș sunt restricții tipice pandemiei, localnicii și turiștii pot vedea expoziția în aer liber, cum spun și organizatorii, „neapărat responsabil”.

Instalațiile de lumină Lights On – Solitude Edition, create de artiști români și internaționali, pot fi admirate între orele 17:10 și 23, în mai multe locuri din oraș, în special din centru.

Unde pot fi văzute instalațiile de lumină Lights-On

  • Museum of the Moon, artwork by Luke Jerram, powered by Enel România – Piațeta Jean Calvin (strada Mihail Kogălniceanu) (ATENȚIE, acest exponat va fi demontat temporar pe 3 și 4 decembrie, din cauza condițiilor meteo vitrege anunțate pentru următoarele două zile)
  • MI-E DOR DE TINE & ȘI MIE, artworks by Asociația Daisler și Adi Bălan, powered by BCR – podul Elisabeta;
  • Cerebrum, artwork by 6th Sense Interiors și Adi Bălan, powered by Endava – zona grupului statuar Școala Ardeleană (strada Mihail Kogălniceanu);
Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios
  • Tunelul – artwork by Asociația Daisler și Silviu Ciora, powered by Betfair Romania Development – Bulevardul Eroilor (înspre Cinema Victoria);
  • Breathe, artwork by Circus Lumineszenz (Austria), powered by SYKES Romania – Parcul Central Simion Bărnuțiu, pe aleea de lângă clădirea Universității de Artă și Design, spre Splaiul Independenței;
  • Social Sparkles, artwork by Studio Toer (Olanda), powered by Daisler Print House – Parcul Central Simion Bărnuțiu, pe aleea de lângă clădirea Universității de Artă și Design;
  • Oumua, artwork by Circus Lumineszenz (Austria), powered by Wolfpack Digital – Bulevardul Eroilor;
  • TE AȘTEPT, artwork by Asociația Daisler și Adi Bălan, powered by BCR – clinica Ginecologie 1 din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj (acces privat).

#SupportOurLocalActors

Anul acesta, atât de greu pentru toți, mai ales pentru artiștii performativi, organizatorii au ales să vină în sprijinul lor și roagă publicul nu să cumpere bilete la Lights On (acesta rămânând în continuare gratuit), ci să cumpere bilete la teatru, mai exact la spectacolele din luna decembrie ale REACTOR de creație și experiment. Nu din obligație, deci, ci din solidaritate. Pentru că dacă tema acestei ediții este Solitudinea, atunci subtema este Solidaritatea. 

Asociația Daisler a pus la cale și un concurs de eseuri, denumit „Lights On Words”, în parteneriat cu Betfair Romania Development, a cărui temă este „Lucrurile pe care le-am regăsit în pandemie”, prin care o să fie premiați trei înscriși (premii în valoare de 1.000 de euro).

Puteți accesa linkul de mai sus pentru a intra în concurs.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.