REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Casele de tip Tiny House de la Mobexpert vin la UNTOLD (P)

Retailerul român de mobilier și decorațiuni aduce în România un trend foarte popular în Vest, care începe să câștige teren și la noi: tiny houses, căsuțe gata pregătite pentru locuire. Cei curioși vor putea vedea căsuțele chiar la UNTOLD, în timpul festivalului.

Mobexpert este pentru prima dată partener UNTOLD și va pune la dispoziție 3 căsuțe complet utilate în care vor locui cei 3 câștigători ai concursului inițiat pe Facebook și Instagram, împreună cu prietenii lor. Fiecare căsuță va găzdui 3 prieteni.

Tiny houses de România

Conceputul de tiny house se încadrează într-o nouă filosofie de viață, în care oamenii nu mai investesc foarte mulți bani în case prea mari pentru nevoile lor sau preferă să-și facă o casă de vacanță pe care să o primească practic la cheie, complet mobilată, fără să mai piardă luni sau ani de zile ca să o termine.

Pentru cei care vor să lucreze din zone diferite ale țării sau chiar ale continentului, versiunea mobilă a acestor case dă un înțeles complet termenului de nomad digital, fără vreo pierdere de confort.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Există două feluri de căsuțe fabricate de Mobexpert: varianta fixă și varianta mobilă.

Versiunea fixă are o lățime de 3,2 metri și o lungime de 7 metri, și poate fi transportată și amplasată pe piloni acolo unde doresc clienții.

Piesele de mobilier de la interior au un design ergonomic pentru folosirea cât mai eficientă a spațiului avut la dispoziție.

În ciuda dimensiunilor exterioare mici, există locuri generoase pentru depozitare, o bucătărie utilată cu plită, chiuvetă și frigider, o baie spațioasă, un spațiu de dormit cu depozitare și o zonă de dining multifuncțională, potrivită atât pentru a lua masa, cât și pentru a lucra.

Casuta fixă este disponibilă spre vânzare la cheie, echiparea standard incluzând finisaje (parchet, pereți vopsiți, etc.), aer condiționat, baie complet utilată cu boiler, încălzire în pardoseală și corpurile de iluminat pentru exterior și interior. Casutele mobile se vând si ele tot la cheie.

Casele vor putea fi văzute la Untold anul acesta, iar cei curioși pot afla mai multe despre ele pe site-ul mobexpert.ro

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios
Celemaicititearticole
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...