REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Cristina Chipurici

Cristina are 13 ani de scris și digital marketing pentru branduri din arhetipul rebelului. A lucrat timp de 10 ani în industria muzicală locală și ca om de comunicare pentru branduri din domenii variate, de la servicii de audio streaming la cyber security și branduri de streetwear. A pornit și crescut un proiect internațional cu cărți recomandate de cei care sunt printre cei mai buni la ceea ce fac, unde a intervievat peste 250 de antreprenori și lideri din întreaga lume. Este sceptică, încearcă să treacă totul prin filtrele raționale și să împrumute din gândirea stoicilor. Super-puterea ei este capacitatea de a învăța despre domenii noi într-un timp scurt, de a distinge informațiile esențiale de zgomot. Întotdeauna caută să descopere modalități prin care lucrurile pot fi făcute mai bine, pe care apoi le împărtășește în scris, din dorința de a-i ajuta și pe alții. În timpul liber se antrenează pentru curse montane de alergare pe distanțe lungi.