REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Termeni și condiții

Site-ul www.pressone.ro este proprietatea fundației PressOne. Acest text stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza acest site, denumit în continuare PressOne.

Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile sale presupun acceptarea acestor termeni şi condiţii, precum şi a consecinţelor lor.

Prin termenul de utilizator se înţelege orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afara României, care accesează site-ul PressOne.

Acces

Utilizatorul are dreptul să folosească acest site pentru a obţine informaţiile publicate aici în format text, foto, video, audio ş.a. Utilizarea site-ului în alt scop este interzisă.

PressOne îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Proprietate intelectuală

Conţinutul şi design-ul site-ului PressOne sunt proprietatea fundației PressOne sau, dacă e cazul, a unor terţi cu care această firmă are contracte de parteneriat. Acestea sunt protejate prin legislaţia română privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

PressOne vă invită să vizualizaţi, imprimaţi sau distribuiţi materiale de pe acest site doar în scopuri personale. Este interzisă reproducerea parţială sau integrală, precum şi modificarea vreunui material de pe site, fără acordul scris al PressOne.

Cererile de utilizare a conţinutului pot fi trimise la adresa de e-mail contact@pressone.ro .

În cazul în care consideraţi că un material de pe site-ul PressOne vă încalcă drepturile sau vă lezează în vreun fel, vă rugăm să ne scrieţi la adresa precizată mai sus. Administratorii PressOne vor lua măsurile care se impun în conformitate cu dispoziţiile legale.

PressOne sau partenerii săi pot furniza, prin intermediul site-ului, link-uri către alte pagini sau resurse web. PressOne nu răspunde de forma, conţinutul, reclamele sau alte materiale publicate pe site-urile respective.

Reguli de utilizare

Sunt interzise:

  • încercarea de a interveni în conţinutul site-ului PressOne, modificarea sau ştergerea oricărui fragment aflat pe site.
  • testarea sau verificarea sistemelor de securitate informatică ale PressOne, precum şi accesarea zonelor care nu sunt publice de pe serverele de hosting ale PressOne.
  • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate pe site-ul PressOne pentru liste de e-mailuri sau pentru trimiterea de e-mailuri în scopuri comerciale.

Încălcarea acestor reguli atrage după sine răspunderea civilă şi penală.

Colectarea de informaţii

PressOne colectează informaţii despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting şi prin intermediul cookie-urilor. Este posibil ca reţele sau agenţii de publicitate online cu care PressOne se află în parteneriat să utilizeze cookie-uri cu scopul de a-şi adapta mesajele la profilul dumneavoastră.

PressOne respectă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificată şi completată, precum şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Comentarii

Din dorinţa de a oferi o experienţă de navigare cât mai plăcută şi pentru a nu permite manifestări care deseori depăşesc nu doar bunul simţ, ci şi limitele legale, administratorii PressOne au decis să nu permită comentariile pe site.

Utilizatorii îşi pot expune opiniile privind conţinutul site-ului pe toate reţelele de socializare unde PressOne deţine un cont oficial.

Absolvirea de răspundere

Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Acceptând aceste condiţii, sunteţi, implicit, de acord că PressOne se absolvă de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.