REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Nostalgia în prea multe cuvinte: revista PressOne pentru iarna lui 2022

De câteva ori pe an, încercăm să ne răsplătim cititorii care ne sprijină cu un cadou aparte: o revistă digitală (click-ul descarcă un .pdf), în format pregătit pentru telefonul mobil (nu încercați să o citiți de pe desktop/laptop, că nu e ce trebuie).

Vrem să le mulțumim în acest fel tuturor celor care donează pentru a ne susține jurnalismul independent, precum și tuturor celor care sunt abonați la newsletterele noastre.

Am decis ca acest număr să facă o excepție și să fie „la liber”, pentru toți cititorii noștri care vor să o descarce. Vrem să ne cunoașteți mai bine și să îndrăzniți să veniți mai aproape (nu mușcăm). :)

Anul acesta avem pretenții din ce în ce mai mari de la revistă, chiar dacă încă n-am găsit o companie dispusă să o susțină: să găzduim în paginile ei cel puțin patru scriitori români, dintre cei mai buni, cu proze scurte și eseuri.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios
Titlul acestei ediții: Nostalgia, în prea multe cuvinte

Și am reușit! Pe lângă Voicu Bojan (de-al casei), avem în acest număr semnături de la Adina Rosetti, Ana Maria Sandu, Marian Truță și Alexandru Lamba. Alături de poveștile lor sunt textele membrilor redacției, dar și o nestemată scrisă de o jurnalistă din Ucraina.

Am ales să ilustrăm revista tot cu ajutorul Mariei Dimancea, care a pus atâtea detalii în fiecare ilustrație, încât am hotărât să le tipărim în format mare și să le punem pe pereții redacției. Pe lângă desenele ei s-au strecurat și două încercări de artă digitală făcută (legal) cu MIdjourney AI. Numai bine pentru a isca o dezbatere!

Nu mă mai lungesc la scris, revista o puteți descărca accesând acest link: Album iarna 2022 PressOne.

Și nu ezitați să ne scrieți cum vi s-a părut – în măsura în care sunteți abonați la newslettere, știți unde ne găsiți :)

Adrian Mihălțianu, în numele redacției PressOne.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios