REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

IQ Digital Summit 2023

Cel puțin 9 motive să mergi la IQ DIGITAL SUMMIT - Cluj-Napoca – 14 IUNIE (P)

IQ DIGITAL Summit – formatul creat de echipa UPGRADE 100 în parteneriat cu George | BCR – ajunge în 14 iunie la Cluj-Napoca.

Evenimentul se anunță remarcabil – judecând după speakerii de pe afișul principal.

Poți vedea programul zilei AICI – la baza paginii vei găsi și formularul prin care poți participa, pe baza unei simple înscrieri (accesul se face pe baza unei selecții de aplicații, costul biletelor fiind suportat de sponsori).

Iată cum va arăta ziua IQ DIGITAL de la Cluj și care sunt motivele pentru care e un eveniment de pus în agendă – mai ales dacă ești antreprenor sau intraprenor:

1. Îl vei asculta pe Martin Ford, vizionarul care a anticipat revoluția AI și care prevede „invazia” roboților încă din 2009

În perioada în care toată lumea se așteaptă să vadă explozia metaversului, iată că până și „arhanghelul” ideii (mai exact, Mark Zuckerberg) vorbește doar despre A.I.

Martin Ford e un speaker extraordinar și autorul mai multor cărți care încă de la finalul anilor 90 au prevăzut ce (ni) se întâmplă azi.

Momentul lui de la Cluj se va încheia cu un interviu memorabil – pe care jurnalistul clujean Mihnea Măruță, autor al cărții Identitatea Virtuală, în curs de apariție la editura Humanitas, îl va susține pe scena Teatrului și Operei Naționale Române din Cluj.

2. Vei explora viitorul dominat de A.I. din marketing, comunicare și business – în general

Ziua va porni în forță, cu Paul Roetzer– autor al unor cărți de referință în lumea marketingului. Subiectul pe care îl va prezenta este, evident, legat tot de Inteligența Artificială și impactul ei.

3. Vom analiza provocările etice necesare pentru ca tehnologia să lucreze pentru oameni, nu împotriva lor

Imediat după prezentarea de la începutul zilei de 14 iunie va urma un veritabil „răsfăț”: lui Paul Roetzer i se vor alătura pe scenă Martin Ford alături de un alt speaker-vedetă, Olivia Gambelin, precum și Daniel David – rector, Universitatea „Babeș-Bolyai”.

4. Îl vei cunoaște pe liderul companiei-vedetă a momentului, Microsoft

Fost antreprenor IT devenit corporatist, Bogdan Putinică are o poveste de carieră și o misiune în România și Moldova din care ne va putea oferi perspective extrem de interesante.

După Radu Georgescu – la Iași și Iulian Stanciu – la Brașov, Putinică va aduce o perspectivă unică pe trei niveluri: local-regional-global.

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Povestea și experiența lui sunt extrem de interesante: a ajuns liderul Microsoft din România după o carieră antreprenorială de succes.

Iar Microsoft este, cu siguranță, o companie care știe să crească și aleagă lideri rămânând în topul global al industriei tech și rivalizând acum, din nou, cu Alphabet / Google inclusiv în ceea ce privește piața de search, după parteneriatul inspirat cu Open AI și Chat GPT.

Dacă adăugăm în tablou posibila achiziție a Activision Blizzard – care va redesena piața industriei de gaming, imaginea e și mai relevantă. Dar, mai multe, la IQ DIGITAL Summit CLUJ.

5. Know-how valoros cu Cosmin Alexandru – live pe scena Teatrului Național din Cluj

Cunoscutul manager și consultant Cosmin Alexandru fondatorul Teamology – vine cu o perspectivă unică, inspirată din celebrul volum Antifragile al lui Nassim Thaleb.

Practic, un training de câteva ore – care nu e deloc ieftin – va fi comprimat în mai puțin de o oră: veți primi idei și perspective surprinzătoare, necesare pentru traversarea perioadei turbulente care va urma.

  • Descoperiți AICI mai multe despre speaker, precum și dialogul purtat de Marian Hurducaș cu Cosmin Alexandru la UPGRADE 100 Live – producția pe care o realizăm lunea seara de la 7, la Radio GUERRILLA

6. Vei vedea proiecte tech locale și antreprenoriat “made in Cluj”

Evident, prezența locală nu se putea face mai relevantă fără parteneriatul pe care IQ DIGITAL l-a încheiat cu Transilvania IT Hub – și clusterele Transilvania IT, Mobilier Transilvan și AgroTransilvania.

Bianca Muntean va modera o secțiune cu exemple extrem de interesante de succes din zonă, cu antreprenori care au creat proiecte precum RoboHub, Bookr, Evozon, Tully sau Hygia. Fiecare startup își va prezenta și viziunea, pe scurt.

7. Vom dezbate de ce, în România, digitalizarea s-a născut la sat și pare că va muri la stat

Va avea loc si o nouă ediție DIGITALINATION – proiectul derulat și cu sprijinul Institutului ASPEN din România – locul unde Radu Puchiu va aduce lideri locali și nu numai la o discutie onestă despre de ce suntem încă ultimii din UE la acest capitol.

Publicul va asista la un format nou, inedit, în care primarul comunei Ciugud – Gheorge Damian – va prezenta realizările legate de digitalizarea comunității sale, după care subiectul dureros al progresului lent din domeniu realizat de România va fi dezbătut alături de Sabin Sărmaș – liderul Comisiei IT din Camera Deputaților și fost președinte ITU-PP – agenția specializată a ONU în pe domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, de asemenea fost consilier local clujean – și de Oana Murariu – deputat și președinte USR Cluj.

8. Te vei putea angaja în sesiuni de networking și inspirație cu lideri de mari corporații

Mai exact, vorbim de BCR – fără implicarea căreia nu ar fi existat conceptul IQ DIGITAL, precum și VODAFONE – care s-a alăturat începând cu ediția de la Brașov ca partener de tehnologie a proiectului. Ambele companii vor fi reprezentate la nivel înalt.

Dana Dima e vicepreședinte BCR – și conduce zona de Retail și Private Banking. Din partea VODAFONE, pe scenă va urca Mihnea Rădulescu – cel care conduce divizia Enterprise din România.

Lor li se vor adăuga sute de invitați din partea unor companii-cheie din regiune, parteneri de afaceri ai principalilor parteneri ai proiectului – deci zeci de oportunități te așteaptă pe 14 iunie, la Cluj.

Mai mult, și nu în ultimul rând:

9. Participarea nu costă nimic!

Da, ai citit bine! Partenerii proiectului au cumpărat toate biletele.

Trebuie doar să te înscrii pentru a avea acces. Și succes – în business și în digitalizarea afacerii ori profesiei tale. Asta e tot. Setează un reminder: Teatrul și Opera Națională Română Cluj-Napoca. IQ DIGITAL Summit.

IQ DIGITAL este organizat de echipa UPGRADE 100 în parteneriat cu George pentru afaceri, o inovație BCR. Partener de tehnologie este VODAFONE iar conceptul a ajuns la Cluj datorită echipei de la TRANSILVANIA IT HUB – împreună cu clustere Transilvania IT, AgroTransilvania și Mobilier Transilvan.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin Patreon:

Accesând https://www.patreon.com/pressoneRO

Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Poți redirecționa 3.5% din impozitul tău pe venit folosind formularul de mai jos. Dacă nu se încarcă, poți accesa acest link: https://formular230.ro/fundatia-pressone

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios