REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Raul Ștef

…fotografiază, scrie și filmează de 20 de ani, are imagini și articole publicate în presa naţională şi internaţională. Preferă să lucreze la proiecte de durată, ca să poată înţelege toate părţile implicate. Cel mai recent asemenea proiect la care a colaborat cu fotografii a durat doi ani și a luat forma unei cărţi – “Dragă Sisiluț, noi pe lumea asta nu o să ne mai vedem”, Editura Corint, 2022. Precedentele au fost vol. „Supraviețuitorii. Mărturii din temnițele comuniste ale României” și proiectul „De la Est la Vest. Un portret fotografic al diasporei românești” despre români care au luat-o de la capăt în străinătate, care a durat 4 ani şi s-a finalizat cu trei expoziţii, la Cluj şi Londra.