REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Don Lothrop

Don Lothrop este un absolvent al Harvard Business School cu experiență de peste 20 de ani în fondurile de investiții americane specializate în industria sănătății, gestionând finanțări de peste 1.1 miliarde de dolari în peste 170 de companii. Din 2005, Don Lothrop a început să investească în România, fiind îndrăgostit de felul în care arată Transilvania și de energia românilor. Ca finanțator principal al proiectului PressOne, Don este preocupat de viitorul muncii, de felul în care noua economie va schimba educația și, mai ales, de modul în care românii își vor transforma țara într-un pol modern de stabilitate strategică în Europa.