MERIT UN VIITOR. Alexandru din Chiajna s-a mutat în casă nouă

Alexandru Bamboi, karatistul din Chiajna pe care vi l-am prezentat în cadrul campaniei PressOne intitulate "Merit un viitor", s-a mutat în casă nouă.

Sportiv cu performanțe deosebit, câștigător a peste 50 de medalii, Alexandru impresiona prin tenacitate și bună creștere, dar locuia împreună cu mama sa într-o cameră improvizată într-un grajd.

În urmă cu câteva zile, Alexandru și mama sa s-au mutat într-o garsonieră compartimentată. Locuința se află tot în Chiajna și a fost cumpărată la începutul anului, printr-un credit ipotecar în valoare de 27.000 de euro.

La această realizare au contribuit cu donații câteva companii, membrii Clubului Sportiv Echipa Campionilor la Karate și cititori ai PressOneTech Hub a strâns suma de 8.000 de euro, printr-o chetă lansată la petrecerea de Crăciun.

Petrecere de inaugurare

Duminică, 2 aprilie, Alexandru a organizat o petrecere de inaugurare la care au fost invitați colegii săi de la Echipa Campionilor la karate.

Alexandru Bamboi, mama sa și prietenii lor care au participat la petrecerea de inaugurare.

Prietenii lui Alexandru știu că el este un tip introvertit, care se exprimă în puține cuvinte. Cu atât mai mult, mesajul pe care l-a transmis, rostit din suflet, i-a uns la inimă: "Vă mulțumesc tuturor, mă voi ruga pentru sănătatea voastră!".

"Nouă încă nu ne vine să credem. Alexandru este foarte fericit, aproape că nici nu se îndură să atingă lucrurile din casă", ne-a transmis și Sanda, mama lui Alexandru.

"Mi-au spus că le este greu să se obișnuiască cu binele", spune și Sensei Diana Enea, antrenoarea și unul dintre principalii susținători ai lui Alexandru.

Acum, Alexandru are propria cameră și liniștea necesară pentru a pregăti temeinic Evaluarea Națională din această vară.

Cu sportul merge bine. În luna martie, Alexandru s-a evidențiat din nou, de această dată la Campionatul Național Shotokan ESKU, organizat la Ploiești. A participat la cinci probe și a obținut trei titluri de campion național și două de vicecampion național.

În urma acestei competiții, Alexandru s-a calificat și la Campionatul Național Interstiluri de la Vâlcea.

Poză de echipă de la Campionatul Național Shotokan ESKU, de la Ploiești, din 18-19 martie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci vrem să te rugăm ceva.

Dacă subiectele pe care le alegem ți se par relevante, iar stilul nostru nu te agresează, dacă PressOne este o oază de normalitate pentru tine, înseamnă că faci parte dintre acei oameni la care ne gândim în fiecare zi.

Orice donație va fi un semn că munca noastră își atinge scopul. Îți mulțumim.