REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

Ana Tepșanu

Colaborator
Ana Tepșanu crede că scrisul este viața ei și ar vrea să facă asta mereu, motiv pentru care-și testează în permanență abilitatea de adaptare la tot felul de tipuri de conținut jurnalistic. Cel mai mult ii place să descopere oameni interesanți și să le spună povestea.
De vorbă cu Vlad Stancu. La 19 ani va înota pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Povestea Climb Again. Cum a reușit pasiunea unui tânăr pentru escaladă să schimbe destinele copiilor și tinerilor cu nevoi speciale
Povestea Lăcrămioarei Perijoc, pugilista care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2024: „În box am învățat că a fi om este mai important decât să câștigi o medalie”
Viețile de avarie ale refugiaților ucraineni din România, la aproape un an și jumătate de la începerea războiului: „Ne place aici, dar vrem să ne întoarcem acasă”
David Popovici, alături de copiii diagnosticați cu cancer
Ucraineanul Kirill Shevchenko, vicecampion european la șah sub steagul României: „Dacă renunț, nimeni nu va avea de câștigat din asta”
Tânărul voluntar român care continuă să-i ajute pe ucraineni să se integreze: „Dacă suntem OAMENI, putem schimba întreaga lume”
Pastorul din Sibiu care a creat un centru special pentru educația și sprijinul ucrainenilor: „Durerea nu are granițe”
România, campioană mondială la robotică. Adolescenții care vor lupta să mențină titlul țării noastre la Campionatul Mondial din SUA: „Este doar începutul pentru viitorul omenirii”
Kata Rudakova, pictoriță din Ucraina refugiată în România: viața va începe din nou
Julia Sauter, patinatoarea germană care muncește în trei locuri ca să ne reprezinte în competiții. „România a devenit parte din mine”
Terapie prin joacă pentru copiii ucraineni: „Indiferent de naționalitate, ei reprezintă societatea de mâine"