REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios

Ajută-ne să existăm. Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Donează

Pentru sugestii de materiale sau colaborări, scrieți-ne la adresa: contact@pressone.ro.

Pentru parteneriate media, proiecte sau dacă doriți să fiți partenerul nostru și să susțineți PressOne: marketing@pressone.ro.

AFTERMOVIE, cifre și idei de reținut la finalul sezonului 2 din seria IQ DIGITAL: cum să te pregătești pentru viitorul tehnologiei (P)

IQ Digital – proiectul educational hybrid media realizat de Upgrade 100 si George / BCR și dedicat IMM-urilor aflate în căutare de soluții pentru digitalizare și tehnologizare – a ajuns la finalul celui de-al doilea sezon.

Cu acest prilej, organizatorii au publicat un aftermovie – un film de mulțumire pentru cei care s-au implicat în seria filmată cu public la finalul lui mai, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, difuzată apoi în format video, text, foto si audio în lunile iunie – iulie:

După prima ediție, care a cuprins numeroase articole, podcasturi și formatul original Youtube „Experts’ Battle” difuzat la începutul anului acesta [detalii, aici] sezonul al doilea din seria IQ Digital a mers mai departe, cu un amplu eveniment cu public [imagini, aici].

Ulterior, summit-ului i s-au adăugat numeroase materiale video și articole utile pentru IMM-urile aflate în căutare de soluții care să le ajute în procesul de digitalizare.

Prelucrarea a implicat un proces complex, din fiecare prezentare rezultând formate video scurte sau ample, precum și articole text + foto, dar si podcasturi.

Dezbaterile cu miniștrii digitalizării din România si Moldova Sebastian Burduja si Iurie Țurcanu [pe care le puteți găsi aici] care au marcat si debutul seriei DIGITALINATION pentru realizarea căreia s-a implicat si Institutul ASPEN România și cea despre comunitatea antreprenorială tech din Iași [aiciau fost completate de trei speech-uri spectaculoase din care au rezultat tot atâtea materiale „de colecție”:

Revista Pressei

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt curios

Lor li s-au adăugat experții BCR Marian Ignat și Cristian Mustață care au oferit în premieră date și cifre din culisele platformei George – atât din România cât și pe plan european [detalii, aici].

Informațiile și materialele inspiraționale difuzate în cel de-al doilea sezon au ajuns până acum la aproape 350.000 de vizualizări pe Youtube, Facebook și Instagram și au atins peste 1.7 milioane de utilizatori de Internet din România.

Peste 36.500 de ore vizionate au totalizat clipurile din cadrul sezonului 2 IQ Digital, conform statisticilor Youtube.

Materialele de promovare ale sezonului doi au depășit 16 milioane de afișări iar site-ul proiectului a mai acumulat încă circa 75.000 de vizitatori, ducând la peste 120.000 totalul celor care au ajuns pe IQdigital.ro

La acestea s-au adăugat circa 16.000 de ascultători în format podcast și un estimat de cca. 200.000 de ascultători radio, peste 23.000 de deschideri ale newsletterului IQ Digital si Upgrade 100 pe acest subiect.

După succesul primelor două sezoane, proiectul va continua în toamna acestui an cu noi evenimente, declinări hybrid media si informații utile antreprenorilor din România – anunță organizatorii.

Următorul eveniment cu public si filmarea sezonului 3 din seria IQ DIGITAL va avea loc la Brașov, în 15 noiembrie.

Toate detaliile vor fi prezentate, gradual, pe site-ul oficial al proiectului: IQDIGITAL.ro.

Proiectul e conceput de UPGRADE 100 si amplificat media de THINKDIGITAL. Scenografia e semnată de H3, branding Cohn & Jansen,productie ArtFocus si comunicare GRF+.

Poțifacediferența.

Dacă te abonezi cu doar 3€ pe lună, noi vom putea să-ți oferim în continuare jurnalism independent, onest, care merge în profunzime, să ne continuăm lupta contra corupției, plagiatelor, dezinformării, poluării, să facem reportaje imersive despre România reală și să scriem despre oamenii care o transformă în bine.

Vrei să ne ajuți? Orice sumă contează.

Prin card sau PayPal:
O singură dată
Lunar
3€
5€
10€
Prin cont bancar:
RO54 BTRL RONC RT02 4298 9602

Fundația PressOne
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca

Redirecționează:
20% din impozitul pe profit al companiei

Din taxele pe profitul companiei tale, poți alege ca până la 20% să meargă către echipamente video și reportaje, nu către stat.

Descarcă draft-ul contractului de sponsorizare de AICI. Completează-l cu datele companiei și suma. Trimite-l la marketing@pressone.ro.

*Baza legală poate fi consultată AICI.

3.5% din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 3.5% să meargă către articolele și newsletterele noastre, nu către stat.

Descarcă formularul de AICI.

Trebuie să completezi doar secțiunea I, cu datele tale personale.

Apoi depune-l la ANAF până pe 25 Mai, la organul fiscal de care aparții, fie direct, fie prin scrisoare recomandată.

Poți găsi aici lista adreselor.

REVISTA PRESSEI

Un newsletter pentru cititori curioși și inteligenți.

Sunt Curios
Celemaicititearticole
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...